Loading
SRB | ENG
 

"Turistički svet"

"Turistički Svet" doo Beograd, privredno društvo za izdavaštvo, marketing, konsalting i inženjering, posluje već 15 godina, a od 2014. godine je u sastavu kompanije "Alco group".
"Turistički Svet" je izdavač istoimenog stručnog časopisa za savremeno hotelijerstvo & turizam, namenjenog profesionalcima u turističkoj & hotelskoj industriji, pratećoj privredi, ali i svim ljubiteljima putovanja, koji će na jednom mestu pronaći najaktuelnije informacije sa svetske i domaće turističke scene, iz hotelske industrije i restoraterstva, sa fokusom na menadžmentu i - kvalitetu.

Pored štampanog izdanja časopisa, "Turistički svet" je i autor i vlasnik prvog biznis portala u Srbiji www.turistickisvet-hotnews.com namenjenog profesionalcima u hotelsko-turističkoj industriji.
Takođe se pozicionirao i kao:
- Osnivač Foruma menadžera hotela & hotelskih domaćinstava, koji od 2002. godine uspešno organizuje u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i Univerzitetom Singidunum;
- Utemeljivač jedinstvenog priznanja „Ambasadori dobre usluge“ za najuspešniji tim hotelskog domaćinstva Srbije;
- Organizator brojnih seminara za menadžere u hotelsko-restoranskoj industriji sa konsultantima međunarodne reputacije;
- Izdavač brojnih stručnih priručnika za trening ugostiteljskih kadrova, među kojima su i jedinstveni priručnik "HACCP u ugostiteljstvu" i jedini priručnik za trening osoblja hotelskog domaćinstva za hotele s pet zvezdice – "Efikasno hotelsko domaćinstvo", zatim ekskluzivna monografija "Kraljevske banje Srbije"  i ostala stručna izdanja;
- Osnivač strukovnog Udruženja "Ambasadori dobre usluge" s ciljem da doprinese razvoju i unapređenju standarda kvaliteta u hotelsko-turističkoj industriji i zaposlene u toj industriji učini spremnijim za rad.

Projekata je mnogo, baš kao i izazova, jer misija "Turističkog Sveta" je da bude medijska i poslovna logistika za odabrane, za ljude s vizijom u turističkoj, hotelskoj i restoranskoj industriji koji su izabrali profesionalizam, znanje i kvalitet kao svoj zaštitni znak i rešili da budu uspešni, ali pre svega - da traju!

WWW E-mail
Podelite sa prijateljima
Podeli
"Turistički svet"